Poruke za 18. rođendan

datum 28.06.2016 23:57 od Dusan, pregled 622280

Poruke za 18. rođendan

Osamnaest godina i nije malo, za sve ono što je u njih stalo, druženja, škole, igre bez kraja, ljubavi, čežnje, zagrljaja. Nije to kraj, igra tek kreće želim ti zdravlja i puno sreće. Srećan 18. rodjendan!

tekst separator

Želim ti da na ovaj dan zaboraviš sve loše trenutke iz prošlosti i spremiš se za one najlepše koji te čekaju u budućnosti. Srećan 18-ti rodjendan!

tekst separator

Srećan 18. rodjendan! Dobro došao u svet odraslih. Ovo je potpuno lud svet, pun grešnika i svetaca. A ti ćeš se savršeno uklopiti.

tekst separator

Danas misliš sve je lako, veruj da nije sve baš tako, puno nevolja od danas kreće zato ti želim zdravlja i sreće i sve lepo život što daje da ti nikad ne nedostaje. Srećan 18-ti rodjendan!

tekst separator

Želim ti hrabrost da zgrabiš sve mogućnosti koje će doći do tebe i istrajnost da živiš svoj život punim plućima. Srećan 18.rodjendan!

tekst separator

Niko ne zna šta mu život sprema, ali boljih godina od ovih nema. Spremi se kreće avantura nova, želim ti život kao iz snova. Srećan 18. rodjendan!

tekst separator

Da voliš i imaš. Da imaš i deliš, da ti se ostvari sve što poželiš, da tvoje srce ne poznaje tuga, to ti je želja od tvoga druga. Srećan 18. rodjendan!

tekst separator

U toplini sunca, najvećeg sjaja, tvojoj sreći neka ne bude kraja. Radost i sreća neka ispune tvoj dan, uz najlepše želje za srećan rodjendan!

tekst separator

Mudrost se samo iskustvom stiče, prijetelj nije svako ko ti kliče, čuvaj se ljudi i svih zala i zapamti, od danas više nisi mala. Srećan 18.rodjendan!

tekst separator

Čak i ova mladost ima svoje mane, ukoliko uzaludno trošiš svoje dane, izađi u svet budi uvek srećan i nek te ne brine što si punoletan. Srećan 18. rodjendan!

tekst separator

Život je lep ko ume da živi, a za svoje greške drugoga ne krivi. Budi uvek poseban i svoj, sve najlepše želi ti brat tvoj. Srećan 18. rodjendan!

 

 

AKCIJA

Uskoro:

FB

Development by draganmarkovic.net