Čokoladna fontana – rođendan koji miriše na čokoladu

datum 16.11.2016 23:30 od yugirl, pregled 11201

Čokoladna fontana

Čokoladna fontana – rođendan koji miriše na čokoladu

Čokoladna fontana

Zamislite da uđete u prelepo ukrašenu prostoriju punu balona i nasmejanih dečijih lica, i onda osetite da sve miriše na predivnu, omiljenu, neodoljivu čokoladu...

Čokoladna fontana

Čokolada izuzetnog ukusa i kvaliteta (širom poznata, belgijska čokolada) koja se zagreva u donjoj posudi i tako tečna počinje da se sliva niz spratove fontane šireći svoje čari i pozivajući goste da priđu i posluže se, može biti crna, bela ili mlečna, a može biti i u omiljenoj boji slavljenika.

Čokoladna fontana u boji

Deca će uzeti rukom ili će staviti na drveni štapić ono što im se najviše sviđa sa stola na kom je fontana: suvo ili sveže voće, keks, napolitanke, piškote, penaste bombone, perece, a onda će se igrati tako što će prelivati čokoladom iz fontane. Zabavi nikad kraja!

Komadići za umakanje u čokoladnu fontanu

Čokoladnu fontanu možete da kupite i uz nju čokoladu koja je namenjena baš za ovu svrhu, ali je mnogo bolje da je iznajmite za taj dan jer je važno da uz fontanu imate profesionalno osoblje koje će voditi računa o njoj.

Čokoladna fontana osvetljena

Fontanu treba prvo pustiti u rad, drugo treba iseckati voće, aranžirati grickalice, štapiće, tanjiriće i salvete oko fontane. Zatim je lepo da ima neko ko će da vodi računa o higijeni na stolu i oko njega, jer će možda nekom mališanu da kapne čokolada tu i tamo...

Jagode u čokoladi

Kada razmišljate o iznajmljivanju fontane, treba da znate okvirno koliko ćete imati gostiju jer od toga zavisi da li će u njoj biti 1 ili 5 kg čokolade. Cene se veoma razlikuju od jednog do drugog poslastičara, ali računajte da će biti oko 1 eur po gostu.

Čokoladne fontane

Takođe, treba da se odlučite za vrstu čokolade. Može biti kvalitetna crna čokolada koju neće zaobići ni gosti koji insistiraju na zdravoj hrani ili nisu sladokusci jer su poznate blagodeti konzumiranja čokolade sa visokim procentom kakaoa. Ako su vaši gosti uglavnom deca, lepo je da to bude slatka mlečna čokolada, a može i elegantna bela, osim ako se ne odlučite za neku od boja, sve kombinacije su moguće.

Čokoladna fontana iznajmljivanje

Čokoladna fontana može da bude iznenađenje za goste umesto torte. Rođendan će biti upamćen po ovoj zabavi, ukusu i mirisu čokolade koji će obojiti atmosferu i podsticati osećaj sreće, posebno među decom...

Slivajuća čokoladna fontana

AKCIJA

Uskoro:

FB

Development by draganmarkovic.net