Mađioničar Aleksandar- Madjionicar za decu

A Beograd, Beograd

Objavi na Facebook-u Objavi na Twitter-u Objavi na Google-u

Dodaj u listu željaDodaj u listu želja

Madjionicar Aleksandar. Proslavite rodjendan vašeg deteta sa najboljim i najomiljenijim dečijim mađioničarom u Srbiji. Najbolji mađioničar za dečje rođendane iza koga stoje hiljade izvedenih dečjih predstava pred kojim ni odrasli nisu ostali ravnodušni. Sa velikim zadovoljstvom mađioničar Aleksandar može da vam ponudi saradnju sa pravim profesionalnim... Prikaži više »»»

Madjionicar Aleksandar. Proslavite rodjendan vašeg deteta sa najboljim i najomiljenijim dečijim mađioničarom u Srbiji. Najbolji mađioničar za dečje rođendane iza koga stoje hiljade izvedenih dečjih predstava pred kojim ni odrasli nisu ostali ravnodušni. Sa velikim zadovoljstvom mađioničar Aleksandar može da vam ponudi saradnju sa pravim profesionalnim mađioničarem, edukovanim u radu sa decom svih uzrasta, sa bogatim iskustvom u saradnji sa desetinama igraonica, obdaništa, privatnih vrtića, škola, klubova, velikim firmama, bankama, salonima, osiguravajućim kućama, skupštine grada, markentiškim agencijama, hipermarketima ... Nije bitan prostor, da li je stan, igraonica, obdanište, klub, škole, velike sale, koncertne dvorane, vaše je samo da ga pozovete a sve ostalo prepustite njemu. Proslavite rođendan vašeg deteta uz najoriginalniji mađioničarski program, uz brižljivo pripremane predstave i pravi odabir trikova za svako godište dece, gde dosta trikova sa puno ljubavi smišlja, kreira i priprema za svoje male drugare njihov mađioničar Aleksandar. Najveća nagrada za mađioničara Aleksandra je kad vidi osmehe na deci i sreću u njihovim očima posle predstava. Način izvođenja predstava: Predstave su jedinstvene, originalne, edukativne, brižljivo pripremane, obiluju sa puno smeha gde deca aktivno učestvuju u izvođenju trikova.

U predstavama se koriste i razni kostimi (totalno su šašavi) u zavisnosti od vrste predstave kojima se oblače mali drugari. Modelovanje balona, poklon iznenađenje za slavljenika i originalni pokloni mađioničara Aleksandra za male pomoćnike.
Mađioničari su uvek bili nešto posebno na dečjim rođendanima, ali ako neko kao što je mađioničar Aleksandar to radi na totalno drugačiji, poseban i ubedljivo najoriginalniji način, onda je to nešto fantastično što bi vašoj deci ostalo u najlepšoj uspomeni. A, tek da vidite trikove sa ZEKAMA, GOLUBOVIMA gde ih deca slobodno maze drže na ruci, stvarno su neverovatni deca ih obožavaju. Jer u svim predstavama koje pripremi mađioničar Aleksandar koristi oko 60% svojih inovacija-trikova, a ne kao dosta mađioničara koji koriste iste trikove koje pokazuju po jednom istom uhodanom principu-šablonu ne obazirući se da li je trik koji pokazuju primeren za određeni uzrast dece.
Predstave se prilagođavaju i približavaju svakom uzrastu i godištu dece, gde deca mogu da sebe pronađu u toj predstavi i da aktivno učestvuju u izvođenju svakog trika. Za svako godište dece mađioničar Aleksandar ima pripremljeno na desetine totalno različitih predstava što omogućuje da ga stalno angažujete bez bojazni da će vaša deca gledati jedne te iste trikove, već uvek nove u novoj čarobnoj predstavi. Koliko je bitno koji se trikovi pokazuju deci dosta je bitan i način na koji se komunicira sa decom.
U celoj predstavi mađioničar Aleksandar vodi puno računa i o načinu komunikacije sa decom, gde koristi smešan i pristupačan način šala i gegova prilagođen njihovom uzrastu gde se spušta na njihov nivo razumevanja tih gegova i šalica.
Humanitaerni rad: Aktivno se bavi i humanitarnim radom.
Za pomoć deci uvek nadje vremena i svaka humnitarna akcija na koju je pozvan on se uvek rado odazivao.
To su mu ujedno i najlepši trenuci u karijeri i životu kad može na bilo koji način da pomogne deci. Zato svake godine deci širom Srbije pokloni preko dvadeset predstava godišnje.
Mađioničar, Psiholog, Informatičar, Sportista, Pisac, porodičan čovek i otac troje dece.
Malo je opisati mađioničara Aleksandra u dve tri reči, ali on je prvenstveno osoba koja u vaše živote unosi mnogo pozitivne energije, osmeha i sreće preko svog rada. Njemu je mađioničarstvo više od posla, to je njegov način života, prvenstveno velika ljubav koju je on uspeo u radu sa decom i odraslima da podigne na mnogo viši nivo. Od svoje devete godine je pasionirani zaljubljenik u mađioničarske trikove. Za sebe kaže da ima veliko srce za decu i da je tu veliku ljubav prema deci preneo na svoja tri sina zbog kojih je on najsrećnija osoba na svetu i da su mu oni najveća radost, ponos i uspeh u životu. Zato svake godine deci širom Srbije pokloni preko dvadeset predstava godišnje. Jedan od retkih mađioničara na ovim prostorima koji sa velikim uspehom kreira i dizajnira nove trikove i iluzije. Oni koji ga poznaju smatraju ga velikim kolekcionarom i vlasnikom jedne od najvećih kolekcija trikova na ovim prostorima. Veliki pobornik zdravog i sportskog načina života i dugogodišnje aktivno treniranje borilačkih veština daju mu snagu i upornost u svakom poslu kojim se bavi.
Novogodišnje Predstave Neka vaša deca dožive pravu novogodišnju bajku-čaroliju uz najoriginalnije predstave osmišljene u čuvenoj-čarobnoj režiji mađioničara Aleksandra.

Madjionicar Aleksandar 

SPECIJALNI PROGRAMI ZA: KLUBOVE, PROSLAVE, BANKETE, CASINA... Način izvođenja predstava: Predstave su podeljene po kategorijama od zavisnosti koja je namena i od prostora u kom se organizuje predstava.
Ceo Show obiluje sa dosta kvalitetnom zabavom, vrhunskim umećem u izvođenju trikova i sa puno prefinjenog humora.
Za svaku od navedenih grupa-kategorija, ima spremljeno na desetine totalno različitih predstavau.
U toku svake predstave ima dosta iznenađenja za publiku što predstave čini još interesantnije i originalnije i samim tim iskaču iz već uhodanog šablona prikazivanja i predstavljanja trikova.
Predstave su podeljene na: Stand up Show Ovim programom se ostvaruje neposredan kontakt sa publikom.
Rekviziti koji se koriste u ovom programu su izuzetno vizuelno jaki i deluju fascinantno i impresivno na publiku.
Predstava je koncipirana tako da je interaktivnog karaktera gde i publika ima zapaženu ulogu u izvođenju trikova. Table Show Program koji se bavi animacijom gostiju po stolovima.
U ovakvom načinu prezentovanja dolozi do punog umeća i uvežbanosti trikova.
Jedna od odlika ovog načina pokazivanja trikova je i što se ostvaruje blizak i prisan način komunikacije sa publikom, gde publika doživljava pravu magiju na svega nekoliko centimetara od njih. Mentalist Magic Show Program predstave gde publika ostaje totalno zaprepašćena načinom na koju ih stranu odvede ovaj program.
Čitanje misli, pogađanje, predviđanja samo su neki od spektakularnosti ovog programa.
A u tim tačkama mađioničar Aleksandar koristi jako puno svojih inovacija po kojima ovaj program čini njegovu specijalnost. Strolling Magic Show Ovaj program je interesantan po tome što se izvodi na mestima gde publika stoji (razni kokteli, seminari, zabave, kongresi i druge manifestacije).
Interestatna strana ovog načina izvođenja programa je što se ostavaruje blizak kontakt i jedinstven način komunikacije sa publikom gde se publika uz fascinatne trikove i način na koji se oni prezentuju lakše opuštaju i lakše se međusobno ostvaruju poslovna poznanstva. U sve ove grupe trikova dosta veliku većinu trikova čine inovacije-kreacije mađioničara Aleksandra, što mu omogućava da sve predstave budu originalne i da iskaču iz ustaljenog šablona prikazivanja trikova. Za kraj da napomenemo da je humor i kvalitetna zabava jedna od glavnih odlika svih predstava.
Zato odškrinite vrata čarobnog i mističnog sveta mađioničarstva i prepusti te se uživanju u nestvarnom izvođenju i prikazivanju trikova mađioničara Aleksandra.
REKLAMIRAJTE SE NAJORIGINALNIJE I PREDSTAVITE VAŠ PROIZVOD, BREND, FIRMU ŠIROKOJ PUBLICI ILI VAŠIM POSLOVNIM PARTNERIMA NA NAJBOLJI NAČIN KROZ JEDAN OD NAJORIGINALNIJIH VIDOVA REKLAMIRANJA MAĐIONIČARSKE TRIKOVE-ILUZIJE U SARADNJI SA JEDNIM OD NAJKREATIVNIJIH MAĐIONIČARA ALEKSANDROM.
Promocija je jedan od najvažnijih segmenata marketinga za vašu firmu ili vaš novi proizvod na tržištu. Zato obezbedite da vaš proizvod, brend, vaša reklama budu na najbolji način objedinjeni i da vam se kroz nastup vrhunskog mađioničara Aleksandra na najbolji način reklamirate. Svaki vaš proizvod, brend ili reklamu vaše firme mađioničar Aleksandar je u stanju da vam osmisli i uvrsti kroz trik-iluziju na najfascinantniji način koji možete da zamislite. Mađioničar Aleksandar poseduje jednu od najvećih mađioničarskih kolekcija trikova koja se stalno uvećava, tako da je u mogućnosti da iz te velike kolekcije izabere ili osmisli totalno nov trik ili iluziju koji će na najbolji način da predstavi i reklamira vaš proizvod. Mađioničar Aleksandar je tu i da vam pomogne u osmišljavanju vaše reklamne kanpanje zahvaljujući ogromnom iskustvu u saradnji sa mnogim poznatim firmama u reklamiranju njihovog proizvoda, brenda, firme. ODUŠEVITE VAŠE POSLOVNE PARTNERE, OMOGUĆITE DA KROZ FENOMENALNI MAĐIONIČARSKI ŠOU VAŠ POSLOVNI UGLED DOBIJE JEDNU NOTU PREFINJENOSTI I STEKNE SINPATIJE KOD VAŠIH STARIH POSLOVNIH PARTNERA I DA VAM POMOGNE DA OSTVARITE NOVE POSLOVNE KONTAKTE.
Proverite i bićete oduševljeni saradnjom sa mađioničarem Aleksandrom jer njegov studiozan način rada i razmišljanja uvek vam garantuje mnogo više uspeha u reklamiranju vašeg proizvoda, brenda, učvršćivanja i ostvarivanja novih poslovnih kontakata. Za kraj da napomenemo da je elegancija, prefinjenost, humor i kvalitetna zabava jedna od glavnih odlika svih nastupa mađioničara Aleksandra.

Sakrij više »»»

Mađioničar Aleksandar trik sa pomoćnikom

Mađioničar Aleksandar

Mađioničar Aleksandar zadovoljna deca

Mađioničar Aleksandar trik

Mađioničar Aleksandar

Mađioničar Aleksandar

Mađioničar Aleksandar

 

AKCIJA

Uskoro:

FB

Development by draganmarkovic.net